Gezinsreportage, giechelende meiden

Soms is het zo lastig om een leuk cadeau te verzinnen, naast natuurlijk bloemen die altijd goed zijn ;). Maar waar maak je mama’s nu het aller gelukkigste mee ?. Natuurlijk foto’s van de kinderen en het gezin !. Zo kreeg deze mama een waardebon cadeau voor een gezinsreportage.

Het duurde even voordat het weer en de drukke agenda’s het toelieten om een afspraak te plannen. Eigenlijk tot op het laatste moment was het nog onzeker of het weer roet in het eten zou gooien maar gelukkig het kon doorgaan !. Wat modderpoelen ontwijken in het bos maar uiteindelijk liet zelfs de zon zich nog even zien waardoor het ineens weer hartstikke warm was.

Niet één gezinsreportage is hetzelfde dat maakt het ook altijd zo leuk. Deze twee meiden kletste en giechelde vrolijk de hele tijd door, ze verzonnen zelf poses en er werd wat af geposeerd. Ik kreeg allerlei ‘geheimen’ te horen tijdens het foto’s maken (terwijl papa zijn hand voor zijn gezicht sloeg en diep zuchtte haha) maar wees gerust alle geheimen zijn veilig ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl