Gezinsreportage, nu nog met z’n drietjes

Afgelopen zondag mocht ik weer een nieuw plekje ontdekken en kennis maken met dit leuke gezin. Nu nog even met zijn drieeen dus tijd voor wat gezinsfoto’s. Binnenkort met zijn vieren :).

Wat een prachtige locatie, zodra we aan kwamen rijden en de auto uitstapte voelde je de rust. Niet zo gek natuurlijk op 1ste Pinksterdag om 09.00 uur in de ochtend haha maar toch wat een mooie plekjes zijn er toch in omgeving. We liepen een stukje om hoog om daarna door een klein poortje het gebied in te lopen. Gelijk lekker het lange gras in, tussen de bloemen en jawel de slakken.
(geen idee hoe het bij jullie is maar ik kan geen slak meer zien, in mijn tuin teminste ze vreten de hele boel kaal maar zo in een natuur gebied helemaal prima ;))
Gelukkig vond Floor de slakken en alle beestjes maar wat interessant. Floor had heel even tijd nodig om een beetje los te komen maar dat duurde niet heel lang.

Dat lopen in het lange gras viel soms niet mee dus hoe fijn is het als papa je regelmatig even draagt. Er werd gerend, geknuffeld, gekriebeld, gelachen en vooral lekker genoten.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl