Gezinsreportage, zo dichtbij huis

De twee jongste heb ik eerder als newborn mogen fotograferen maar voor mijn gevoel is dat nog helemaal niet zo lang geleden. Toen deze mama contact opnam voor een gezinsreportage en zei dat Rens alweer 5 is dacht ik echt maar hoe dan ?.

Na wat overleg konden we een datum inplannen en waren de weergoden ons gelukkig goed gezind. Wat een super leuke leeftijd is dit toch, zo duidelijk die verschillende persoonlijkheden, al zo groot maar toch ook nog klein,  en heerlijk die eigen humor en grapjes.

Koeienvlaaien werden ontweken, op alle boomstammen werd geklommen, er werd heen en weer gerend, gestoeid, bloemetje werden geplukt. Rens kreeg het voor elkaar om met zijn voet in een wildrooster klem te zitten, papa moest hem redden. En daarna moesten we alnog bijna naar de eerste hulp ;) voor een vinger die strak was ingewikkeld in gras. Sarah hield iedereen bij elkaar, knuffelde met haar zusje en broertje. Ellen die wilde maar wat graag poseren, vond op de foto gaan super leuk.  En aan het einde waren ze alle drie hard toe aan een ijsje haha, wel verdiend wat mij betreft !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl