Newborn Reportage, Liss

Wanneer je een newborn reportage aflevert en dan gelijk de vraag krijg; kunnen wij samen met onze (schoon)moeder een waardebon voor een newborn reportage bestellen voor de babyshower van onze schoonzus (en broer natuurlijk ;)). Hoe leuk is dat !.

Het heeft veel tijd, inspanning, teleurstelling, stress en tranen gekost voordat ze ouders mochten worden van dit prachtige meisje.  Maar hoe mooi om te zien hoe ze nu vol trots en verwondering naar hun prachtige dochter kijken. Best bijzonder dat ik daar een klein deel van mag uitmaken en hoe persoonlijk een newborn reportage vaak is, de verhalen, de emoties,een enorm grote verandering, mensen die je even hun kostbaarste bezit toevertrouwen,  een hele eer dat ik dat vast mag leggen, bedankt.

Dit mooie dametje heet Liss, een prachtig nieuwschierig en slaperig meisje met duidelijk de mooie lippen van mama :).  Ze had papa en mama een zware nacht bezorgt, vervelend natuurlijk maar stiekem voor de reportage misschien wel gunstig. Het in slaap komen duurde heel even met verder heeft eigenlijk zo goed als de hele tijd doorgeslapen, af en toe gingen heel even die slaperige oogjes open en werd er even rondgekeken. Waarna de oogjes weer dichtgingen (ze waren gewoon te zwaar om open te houden hahah) en ze gewoon weer lekker verder sliep.

Het was een heerlijk ontspannen reportage, papa en mama volgende elke stap en ondanks een keizersnede wilde mama alles proberen, zelfs als een houding iets minder confortabel zou kunnen zijn. Zo hebben we heel veel verschillende foto’s kunnen maken terwijl Liss lekker doorsliep.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl