Fotoreportage, zondag morgen goed beginnen

Zondag morgen in het bos beginnen met een fotoreportage is geen straf. Heerlijk rustig was het nog in het bos en we hadden alle ruimte.
Ruimte die we ook nodig hadden haha de kleine Mick die heeft heel wat meters gemaakt. De buggy was mee maar die diende als pakezel ;), ook best handig.

Grote zus Jada was een super goede hulp met Mick, als zij naast mij kwam staan dan lukt het om Mick ook mijn kant op te lokken anders liep hij gewoon compleet de andere kant op. Lekker in zijn eigen wereldje de boel ontdekken, afgeleid door van alles wat hij tegen kwam. Beestjes, dennenappels, steentjes en zand, allemaal leuk.

We lieten hem lekker zijn ding doen en maakte ondertussen foto’s van alles, eigenlijk wat mij betreft precies hoe een reportage met zulke kleintjes hoort te gaan. Lekker spelen, rennen en knuffelen, al had Mick voor knuffelen niet zoveel tijd haha. Jada turnt, dus perfect om haar vader uit te dagen om te balanceren op een houten boomstam en natuurlijk testen wie het hardste de bult op en af kon rennen.

Mick hield het verrassend lang vol, met die kleine beentjes door het mulle zand. Dat hij er genoeg van had liet hij dan ook heel duidelijk merken er werd naar mij gezwaaid, daaag :) , tijd om weer richting de auto te gaan. Ondertussen werd het ook behoorlijk druk in het bos dus prima timing.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl