Zwangerschapsreportage Slangenburg Doetinchem | Maarten en Denice

Altijd leuk als mensen via via bij mij terecht komen, nu zwanger en straks voor een newborn reportage !

Via, via altijd leuk !

Zo ook Maarten en Denice, toen ze 33 weken zwanger waren namen ze contact op dat ze de foto’s hadden gezien die ik gemaakt had voor hun buurtjes (thanks Sietse en Susanne :)). En dat ze zelf ook toch wel graag een reportage wilde laten maken. Na wat heen en weer mailen en vooral puzzelen naar een datum op korte termijn lukte het gelukkig om een afspraak in te plannen.

Laatste loodjes

We spraken af bij de Slangenburg in Doetinchem. Toen ik uit de auto stapte stonden ze al te wachten. Altijd weer een beetje spannend wie er op je te wachten staat en of ik de juiste mensen aanspreek. Maar Maarten en Denice waren niet te missen. Denice kwam al gelijk mijn kant op gelopen, overduidelijk zwanger. Een prachtige grote baby buik, een grote glimlach en een waggelend loopje :). Nog maar een week of twee tot de uitgetelde datum.

Koud maar gezellig

Tijdens de reportage vroeg ik diverse keren aan Denice of ze het wel vol hield of ze het niet koud had maar Denice had nergens last van :). Ondanks de dikke buik was het ook gewoon nog de bedoeling om de dag daarna lekker naar de carnvals optocht te gaan kijken. We besloten om niet te ver het bos in te lopen, mooie plekjes genoeg in de buurt. En om het hoge gras voor het laatst te bewaren voor het geval we natte voeten zouden krijgen en die kregen we hahahah, soppend in mijn schoenen ging ik later terug naar huis.

Maarten en Denice, super leuk om jullie te leren kennen en om straks jullie kleintje te mogen ontmoeten voor een newborn reportage. Super tof dat jullie de kou getrotseerd hebben !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl