Lifestyle reportage | Doetinchem Gelderland

Een tijd geleden waren wij op zoek naar catering voor een feestje, niet zo maar catering maar heerlijk eten met een super leuke beleving. Al gauw kwam ik op de site van Ella Bella terecht, een super gave foodtruck hier uit de buurt. Zo kwam ik met Sabine in contact. Een geweldige feest met heerlijk eten volgde en daarna heb ik een beetje mee mogen genieten van de geboorte van Ella Barista. En de foto’s voor de website van Ella Barista mogen maken.

Weer gezinsuitbreiding !

Begin dit jaar was er weer gezinsuitbreiding !. Geen Renault :) maar een prachtige zoon genaamd Joep werd geboren, kleine broer van dochter Ella. Precies zes weken later mocht ik een mooie lifestyle reportage maken in hun super fijne nieuwe huis. Yep tussen de bedrijven door hebben ze ook nog geklust en zijn ze verhuisd, hoezo multitasken. Toen ik aankwam werd ik natuurlijk gelijk verwend met een heerlijke kop koffie en liet Joep ondertussen al weten dat het tijd was voor zijn flesje.
En net zoals bij iedere andere baby, honger is honger. Dus aan de slag.

Goede hulp

Al snel werd mij duidelijk dat Ella een super goede hulp is, niet alleen met koken maar ook met Joep. Super lief even zijn speentje geven, helpen met het maken van een flesje of hem overladen met knuffels, een echte knuffelkous. Ze vond mijn camera maar wat interessant en tja als ik een foto maak is het natuurlijk wel belangrijk dat je er op je best op staat, of je broertje nou huilt of niet ;).

Hoe bijzonder zijn de gewone dingen

Als ik zelf deze reportage bekijk wordt ik spontaan blij, hoe bijzonder zijn de gewone dagelijkse dingen ?. Die geweldige schaterlach van Ella toen ze door mama gekieteld werd of papa ineens bij op het bed dook. Dat lieve zorgzame handje op Joep zijn hoofd, al die heerlijke knuffels, die mooie ontdekkende grote ogen van Joep die mij al goed in de gaten hielden, of die trotse blikken van Sabine en Daniel, yep ik wordt er blij van hopelijk jullie ook !.


Tja hoe lief je broertje ook is, als er een foto gemaakt wordt moet je in ieder geval zorgen dat je er zelf goed opstaat, dat broertje troosten komt dan later wel :):):)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl