Gezinsreportage, heerlijk weer naar buiten

Een gezinsreportage, het is alweer twee en een half jaar geleden dat ik Esmée als een klein newborn meisje (wat niet wou slapen :)) mocht fotograferen. Nu kreeg ik de avond van te voren een email dat de voorbereidingen voor de reportage al waren begonnen Esmée wou net als mama nagellak haha waar blijft de tijd…..

Heerlijk buiten

Esmée woont met haar papa en mama op een prachtige plek, heerlijk buitenaf met hond Max, kippetjes en lekker veel ruimte om te spelen. Dus we spraken lekker bij hun thuis af voor de fotoreportage, meer dan genoeg mogelijkheden.
Na een kopje thee ging we lekker naar buiten er was een lente dag voorspelt en ondanks dat het zonnetje er niet echt door kwam was het best lekker en konden we lekker zonder jas naar buiten.

De beste ideeën ontstaan soms vanzelf

Terwijl wij wat foto’s maakte bij de Jeep zag ik ineens iets bewegen in de Jeep, Max wilde blijkbaar ook op de foto en was achter het stuur gaan zitten :). Dat leek Esmée ook wel wat en zo ontstond er spontaan een hele andere maar oh zo lieve foto. Echt van het stil zitten was Esmée niet, ze heeft heel wat meters afgelegd tijdens de fotoreportage, alles met een vrolijke en soms lekker ondeugende lach. Zo lief om te zien dat ze dikke vrienden is met de soms wat onstuimige maar ooh zo lieve Max, die twee hebben wat af geknuffeld.

Misschien hebben jullie het stiekem al gezien op de foto’s maar later dit jaar mag ik ook het kleine broertje of zusje van Esmée op de foto gaan zetten !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl