Newborn Lifestyle Reportage Gelderland

Lifestyle Newborn, een jaar geleden rond deze tijd waren Raymond en Carla met hele andere dingen bezig….. trouw dingen :).

Een jaar later

Nu zijn ze lekker aan het genieten van hun roze wolk Sophie genaamd. En is dochter Daphne grote zus geworden. Ik mocht een lifestyle sessie van ze maken twee weken na de geboorte van Sophie om ook deze mijlpaal mooi vast te leggen.

Net op tijd

Toen ik aanbelde stond papa al met Sophie op de arm en een flesje in de hand, tijd om te eten. Mama en Daphne waren nog even boven aan het aankleden zo had ik even de tijd om alvast even bij te kletsen en natuurlijk gelijk wat foto’s te maken van het flesje geven.

Lieve grote zus

Dat Daphne een lieve grote zus is werd al snel duidelijk ze wilde maar wat graag haar zusje even vasthouden en wat is ze trots. Zo grappig om te zien hoe kindjes veranderen, eerst nog een klein beetje verlegen maar daarna een kleine wildebras. Vooral stoeien met papa was favoriet hahah. Toen Sophie even rust nodig had ging ik samen met mama en Daphne even een boekje lezen in haar prachtige kamer.
Sophie vond het allemaal maar een hoop gedoe, het meest tevreden was dit dametje als ze lekker bij iemand kon liggen dus er werd een hoop geknuffeld !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl