Newborn lifestyle sessie

Katja en Maurice mocht ik al eerder fotograferen op hun bruiloft in 2015. Inmiddels is er heel veel veranderd, verhuisd uit het huis wat eigenlijk net klaar was omdat ze een prachtige kans kregen, ouders geworden van Robin* en nu ouders geworden van de prachtige Annabel.

Ginger

Katja vertelde me via de mail dat Annabel een beetje rossig is….. toen ik aankwam werd ik verrast met een prachtig meisje met een bos prachtig rood haar ! Een heerlijk dametje wat lekker tevreden in haar moeders armen haar flesje aan het opdrinken was.

Lifestyle newborn

Annabel is niet echt een slaapkop, iets meer en langer slapen zou wel prettig zijn, dat en omdat ze al wat ouder is dan mijn gemiddelde newborn deed ons besluiten om er een lifestyle reportage van te maken. En wat denk je ? Na haar fles viel ze als een blok in slaap :). In de box en bij papa in zijn armen konden we haar zelfs een beetje poseren zonder dat ze wakker werd.

Genieten

Het was echt genieten om te zien hoe verliefd jullie zijn op jullie meisje, samen zo met zijn drieën op bed en echt even alleen maar naar haar kijken, genieten en verder niets.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl