Zwangerschap Reportage Zevenaar Gelderland | lekker buiten

In verwachting van hun derde kindje ! En ik mocht weer een zwangerschap reportage maken ! Zo leuk, weer op een andere locatie waardoor de foto’s weer heel anders zijn geworden dan de vorige keer. En nu natuurlijk met twee kleine mannetjes erbij, nou ja klein inmiddels alweer behoorlijk groot hahah. We moesten de reportage een weekje uitstellen omdat Noah de waterpokken had maar gelukkig was dat geen probleem en werden we getrakteerd op zon, wolken, wind en mooie plekjes.

Het wisselende weer zorgde ervoor dat we wat extra verschillende foto’s konden maken, foto’s vol in de zon van een prachtige Susanne maar ook lieve foto’s met de jongens samen en van het hele gezin. ook hond Izso was er weer bij, ook al ging hij voornamelijk lekker zijn eigen weg en op onderzoek uit. De ouders van Susanne waren er ook bij om te helpen met de jongens en met Iszo dus besloten we dat er natuurlijk ook even een foto samen met opa en oma gemaakt moest worden.

Wat een heerlijke mannetjes zijn Roan en Noah. Roan al heerlijk op onderzoek uit, zandbult op klimmen of alvast in zijn eentje naar boven lopen. Noah en kleine brokkenpiloot die bijna achterover van de bult rolde maar gewoon lachend weer op staat, lekker knuffelt met mama en bijna in slaap vallen hoog bij papa op zijn nek. Geniet van jullie voorproefje en tot gauw !.

Boven op de “berg” dreven de wolken voorbij en stonden we ineens midden in het felle ochtend zonnetje. Hard licht is niet altijd flatteus en lastig met rond rennende kinderen maar met een mooie mama vind ik het genieten !.

Daarna besloten we naar een watertje een eindje verder op te gaan. Een behoorlijke wandeling maar helemaal geen straf zo op de zondag morgen. Terwijl Roan even een grote zandbult bedwong knuffelde Noah lekker met mama.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl