Gezinsreportage met een prachtig herfst zonnetje | Doetinchem

Nu het weer wat kouder wordt worden ook de gezinsreportages met kleine kindjes buiten wat minder, des te leuker dat ik nog een mooie reportage mocht maken van dit bijzondere gezin. Na dagen slecht prut weer werden we gelukkig op de dag van onze afspraak getrakteerd op een mooie zonnetje en de kou viel gelukkig ook mee. Het valt niet mee om drie kleintjes waaronder een tweeling van 1,5 jaar op tijd op een afspraak te krijgen, terwijl ze uit de auto kwamen was mama nog druk met kleding rechttrekken, staartjes in doen en tassen grijpen terwijl papa en de kinderen lekker relaxt om zich heen keken en al op onderzoek uit gingen (herkenbaar ? ;)).

Twee kleine mannetjes van 1,5 jaar die allebei de andere kant op lopen (en vallen want tja in de mulle zand lopen en bult op en af valt nou eenmaal niet mee)…. dat belooft wat haha. Terwijl Lily al lekker tegen mij kletste keek de tweeling wat meer de kat uit de boom. Na een tijdje vond Liam het ook wel gezellig en moest hij lachen als ik hem kietelde maar zijn broertje Rowan was een a tough cookie. Heerlijk al die verschillende persoonlijkheden nu al.

Geloof me deze foto reportage was hard werken, niet alleen voor mij maar ook voor papa en mama :). Gelukkig gaven ze later aan dat ze het leuk vonden en na het zien van de foto’s denk ik zelf dat ze helemaal blij zijn, ik tenminste wel !
Hoe lief is het als je broer je komt troosten als je het op het schreeuwen zet

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl