Gezinsreportage, heerlijk in het bos

Het valt niet altijd mee om een gezinsreportage te plannen hier in dit kikkerlandje, weken lang mooi weer gehad maar juist wanneer er buiten reportages gepland staan slaat het weer om. Nou ben ik niet van suiker en gelukkig de meeste van de gezinnen die ik fotografeer ook niet maar regen of een natte ondergrond is niet fijn als je foto’s gaat maken van jonge kindjes. In keer languit en geloof me dat gaat gebeuren en ze zijn klets nat en daarna koud…. je kunt je voorstellen hoe de rest van de reportage dan verloopt ;).

De voorspelling was behoorlijk drama maar vaak valt het gelukkig uiteindelijk wel mee, van te voren werd de locatie even bekeken of het niet kletsnat was van de regen van de afgelopen dagen en uiteindelijk besloten we de sessie door te laten gaan, gelukkig maar !

De eerste vraag die aan het begin van de reportage gesteld werd was, mama mogen we zo van de zandbult afrollen :). Heerlijk, niet bang om vies te worden ik hou ervan !. Het werd een reportage van rennen, klimmen, klauteren, graven, zand eten, grapjes, verstoppertje spelen een knuffel en af en toe een boze blik want er moesten ook nog foto’s gemaakt worden ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl