Newborn reportage, Newborn Veronique

De mama van Veronique nam contact met mij op of ik op korte termijn nog ruimte had voor een newborn reportage…. Veronique is geboren met 37 weken en was bij de geboorte 1600 gram. Een klein ieniemienie meisje maar een vechter ! Nu bijna twee maanden later is ze helemaal aangesterkt, doet ze het hartstikke goed en graag zouden we toch nog foto’s laten maken, kan dit.

Ik vind het zelfs een eer om foto’s voor jullie te mogen maken. We spraken af voor een reportage met daarbij in gedachten houdend dat we extra goed in de gaten zouden houden of het niet te veel werd voor Veronique en ook haar grote broer Bram kwam mee omdat hij maar wat graag met haar op de foto wilde.
Papa en mama hadden van te voren een duidelijk beeld over wat ze wel en of niet mooi vonden zodat we heel gericht foto’s konden maken mits Veronique natuurlijk mee zou werken.

Nog steeds een klein dametje (regelmatig zijn de newborns die ik fotografeer bij de geboorte al groter en zwaarder dan dat Veronique tijdens de reportage, bijna twee maanden oud was) maar ohh zo sterk en wijs

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl