Newborn reportage Mitchel, newborn Doetinchem

De newborn reportage van dit mannetje stond al snel gepland na zijn geboorte. Helaas kwam Mitchel in het ziekenhuis te liggen met een virus en hoge koorts waardoor we de reportage even op de lange baan schoven. Gelukkig is het een kleine vechter en plande we een nieuwe afspraak voor zijn newborn reportage toen hij weer uit het ziekenhuis en weer goed opgeknapt was. Een paar dagen nadat we de nieuwe afspraak gepland hadden zag ik een berichtje voorbij komen. Nu lag de mama van Mitchel in het ziekenhuis, blindendarm ontsteking pff hoeveel pech kan je hebben in de eerste weken na je bevalling. De afspraak bleef staan en we spraken af dat we gewoon even rustig zouden afwachten hoe het herstel zou gaan en anders gewoon weer zouden kijken naar een andere datum. Mama was genoeg hersteld ! Tijd voor Mitchel zijn newborn reportage :).

Grote zus Romy deed het tijdens haar newborn reportage super goed dus de lat lag best hoog hahah maar bij binnenkomst bleek Romy inmiddels een dametje te zijn met een heel eigen willetje ;) en zei papa al zo makkelijk als Romy als newborn was….. zo pittig is ze nu en Mitchel tja dat zou ook nog een uitdaging worden. Niet zo heel gek natuurlijk naar alles wat dat mannetje al had meegemaakt. Het was inderdaad een hele uitdaging, de kleine Mitchel besloot dat slapen voor mietjes was en Romy speelde lekker met haar eigen baby en vond het maar wat gezellig zo lang ze lekker haar eigen gang kon gaan.

Gelukkig bleven papa en mama rustig en konden we de tijd nemen voor de foto’s, een hoop knuffels, nog wat eten, een hoop poep en plas, schoonmaken en tussendoor wat foto’s maken. Na een tijdje kwam oma Romy ophalen en konden we ons alleen richten op Mitchel. Het was hard werken voor ons allemaal :) maar het lukte om een aantal foto’s te maken. Achteraf had ik pas in de gaten hoe lang we bezig zijn geweest (ik denk de langste reportage ooit). Toen ik later (na even bijkomen) de foto’s op mijn computer zette hadden we eigenlijk super veel mooie foto’s ! Gelukkig maar want na al het gedoe na de bevalling is jullie dat echt van harte gegund !.

We hebben zelfs spontaan een paar ‘dezelfde’ foto’s gemaakt als bij Romy. Romy sliep met open mond tijdens haar reportage en papa deed toen met zijn vinger haar mondje dicht, dit keer was het mama die de mond van Mitchel dicht deed en waar ik natuurlijk ook even een foto van moest maken. Zo grappig van die herkenbare momentjes.

Mitchel & Romy, zie je de gelijknis ? :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl