Gezinsreportage, zon, gezelligheid & avondlicht

Dit soort gezinsreportages maken mij blij ! Nu de avonden weer wat korter worden is het de ideale tijd om af te spreken om foto’s te maken met avondlicht, natuurlijk in de hoop dat er dan ook mooi avondlicht is. Groot bijkomen voordeel is dat het qua temperatuur ook wat beter te doen is :).

Dit gezin zou ik al eerder fotograferen maar een gebroken pols met geweldige mooi rood gips gooide roet in het eten ;). Daarna kwamen de vakanties en nu vlak voordat de scholen in deze regio weer begonnen, het weer geweldige was en de kinderen nog helemaal in vakantie ritme waren, dus wat later naar bed was geen probleem kwam alles samen.
Job kletste er gelijk heerlijk op los terwijl zijn zus Fleur heel even moest wennen maar dat duurde niet lang hahah. Al snel kwam de ballerina in haar naar voren en kreeg ik de meest geweldige dansposes te zien. Terwijl we spelletjes deden en foto’s maakte vertelde ze over alle ijsjes en lekkere smaken die ze tijdens de vakantie gegeten hadden. Dat Job was wezen mountainbiken met zijn vader, wel 20 kilometer en natuurlijk in alles het beste en snelste was, behalve bult op :). Gingen Job en Fleur samen rondjes draaien waarbij het eerste rondje Job natuurlijk veel te hard ging en Fleur languit ging, maar het volgende rondje was het juist bikkel Fleur die extra gang maakte om niet onder te doen voor haar grote broer. Job ging dwars door de stuiken op zoek naar de perfecte fotolocaties en Fleur wist de perfecte korte weg weer terug de bult op :). Dit soort reportages zijn echt genieten en lopen eigenlijk vanzelf een soort van klein inkijkje in dit gezin, zo leuk om te zien hoeveel lol ze met elkaar hadden ieder met hun eigen persoonlijkheid.

Toen we klaar waren mocht Job eindelijk slidings maken van de zandbult af wat er voor zorgde dat het zand overal zat haha ook Fleur ging nog een aantal keer bult op en bult af we gooide nog even met een bal en toen was het toch echt tijd om richting de ijssalon te gaan voor het beloofde ijsje. Echt heel veel tijd om met papa en mama te praten had ik niet zo kwamen we er dan ook pas aan het einde van de reportage achter dat we hemelsbreed nog geen wat zal het zijn ? 500 meter ? bij elkaar vandaan wonen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl