Newborn reportage Doetinchem, Pieter

Dit kleine mannetje verraste zijn papa en mama door wat eerder te komen dan verwacht. Een klein maar dapper mannetje dat in het begin nog even moest bijkomen van alle indrukken. Aangezien Pieter bij zijn geboorte best nog klein was, 45 cm en 2450 gram besloten zijn ouders helemaal terecht om even wat langer te wachten voordat we zijn newborn reportage gingen maken.

Alles gaat goed en Pieter drinkt in no time zijn fles leeg (dat heeft ie wel laten zien tijdens de reportage haha) dus werd het tijd voor zijn newborn reportage. Een klein mannetje wat niet van aan en uit kleden houd (zoals zoveel kindjes) en in het begin even wakker was maar al snel besloot dat hij gewoon lekker ging slapen. Soms werd hij even wakker maar zijn speentje zorgde ervoor dat hij daarna alweer snel lekker tevreden was en verder sliep.

Zo mooi om te zien hoe tevreden dit mannetje is en hoe verbaast maar tegelijk ook super vertederd zijn ouders waren tijdens zijn newborn reportage. Zoals bijna elke ouders maakte ze zich van te voren toch een beetje zorgen of Pieter wel mee zo werken en of hij niet alleen maar zou huilen. Altijd fijn als een kindje dan zo lekker slaapt als dit mannetje en we eigenlijk best snel heel veel verschillende foto’s hebben kunnen maken.

Toen Pieter wat meer wakker begon te worden was het tijd voor knuffels en aankleden zodat ze lekker naar huis konden. Hij was nog niet toe aan de volgende voeding dus die konden ze dan lekker thuis geven zodat hij daarna weer lekker in zijn eigen bedje zou kunnen gaan slapen.

 

 

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl