Newborn fotoreportage, newborn girl Hailey

Deze dame kwam lekker slapend samen met haar moeder en een vriendin de studio binnen. Zo sneu dan altijd als ze lekker slapen om ze nog weer uit te moeten kleden…. dat vind bijna geen een kindje fijn. Dus nadat ze een beetje wakker was geworden van het uitkleden nog even lekker bij mama liggen zodat ze nog even lekker kon bijkomen, wij nog even de koffie op konden drinken en konden overleggen over de reportage. Nadat Hailey weer lekker was weggedoezeld bij mama konden we beginnen.

Wat een prachtig dametje ! Die haren en die wimpers….. om jaloers op te worden :). We begonnen met wat foto’s van Hailey met haar mama samen, ondanks dat je nu wellicht meer aandacht hebt voor je kindje en denk ik hoef niet op de foto, vind ik dit soort foto’s ook altijd belangrijk is het niet voor nu dan is het wel voor later.

Hailey deed het super goed en sliep lekker door af en toe liet ze ons schrikken met een hoop gepruttel maar gelukkig viel de schade steeds mee ;). Snel maar weer een luiertje om en door met een aantal foto’s van Hailey alleen. Tussendoor even pauze om wat te eten waarna we nog wat laatste foto’s konden maken voordat het tijd was om dit prachtige dametje terug te geven aan haar mama. En hoe leuk dat deze mama graag blauw wilde gebruiken voor haar dochter ! Ik hou ervan :).

 

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl