Zwangerschap reportage, Reinier & Nienke

Met Reinier en Nienke had ik al een tijdje contact omtrent hun zwangerschap reportage, nou ja voornamelijk met Nienke dan ;). Het blijft altijd bijzonder wanneer je al zoveel heen en weer hebt gemaild maar elkaar nog nooit ontmoet hebt.
Op de parkeerplaats even zoeken naar de juiste mensen haha (en niet zwaaien naar de verkeerde) en toen was het eindelijk zover !. Nieke heeft al lekker verlof, in de zorg werken en zwanger zijn is een heftige combinatie, zwaar lichamelijk werk wordt gewoon wat minder makkelijk als je zwanger bent.

Al kletsend gingen we bult op, de enige kleine hindernis tijdens deze reportage ;). En daarna zouden we alles in de buurt houden omdat Nieke last van haar bekken heeft. Het zonnetje kwam heerlijk door terwijl het vlak voor de sessie helemaal betrok dus daar hebben we snel gebruik van gemaakt. Zo leuk hoe verschillend het bos kan zijn op maar een paar meter afstand van elkaar.

Tegen het einde van de reportage begon het weer aardig dicht te trekken en ook gelijk een stuk kouder te worden. Reinier zijn handen begonnen een beetje blauw te worden terwijl Nienke door de hormonen gelukkig weinig last had. Precies op tijd om lekker naar de auto te gaan en op te warmen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl