Newborn reportage June, newborn Gelderland

De sessie van dit dametje begon wakker, zul je altijd zien net wanneer papa niet de hele sessie erbij kan zijn. Net alsof ze het wist !. Papa werkt in een slagerij je begrijpt dat het daar deze tijd van het jaar giga druk is, na wat overleg spraken we lekker op tijd in de ochtend af zodat papa na de gezins foto’s naar zijn werk kon. En mama, June en ik daarna alle tijd hadden voor de foto’s van dit dametje alleen. Oma kwam later als extra hulp en om gezellig met mama en June weer naar huis te rijden.
Met een beetje puzzelen is er altijd wel een oplossing te vinden :).

Het werd dus lekker ingepakt voor de gezinsfoto’s en dat vond June maar wat fijn. Langzaam werden haar ogen zwaarder en regelmatig vielen ze even dicht tussen alle gekke gezichten die ze kon trekken. Stiekem probeerde ze toch regelmatig 1 oogje een beetje open te houden om de boel in de gaten te houden. Na de foto’s met papa en mama was het tijd voor de foto’s van June alleen. Papa had begrijpelijk moeite om richting werk te gaan maar ja na deze drukke periode wachten er nog heel veel fijne vrije dagen op hem.

June deed het echt super goed, af en toe even een oogje open, maar verder vond ze het helemaal prima. Tijd voor een flesje en daarna nog een andere set up. Daarna was het langzaam aan tijd om lekker naar huis te gaan. Waar June de rest van de middag lekker heeft geslapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl