Newborn Reportage Gelderland, Newborn Merijn Doetinchem

De ouders van Merijn had ik al eerder ontmoet samen met zijn grote zus Pip voor een familie reportage. Dit keer mocht ik Merijn ontmoeten, zijn grote zus was lekker naar de opvang zodat ze lekker kon spelen en omdat ritme nou eenmaal beter werkt voor sommige kindjes. Daarnaast was het natuurlijk ook wel fijn om even de volle aandacht voor Merijn te hebben.

De reportage begon al goed toen mama al voordat we een foto hadden gemaakt onder geplast was (en papa had de grootste lol natuurlijk haha). Volgens mama konden we nog meer verwachten, iedere luier die verschoont werd daar werd altijd in gepoept…. Nou je kun je voorstellen dat we een beetje op onze hoede waren. Zeker toen Merijn krampjes leek te hebben.

Na de foto’s met papa en mama was dit mannetje wakker en een beetje hongerig en besloten we om eerst te gaan voeden in de hoop dat hij daarna lekker zou gaan slapen en we door konden met de volgende foto’s. Gelukkig waren we zo slim om hem een luiertje aan te doen….
Meneertje vond het allemaal veel te interessant en was eigenlijk nog niet van plan om te gaan slapen totdat ik hem lekker inpakte en hij heerlijk weg doezelde. Helaas werd hij gelijk weer wakker toen hij wat meer vrijheid kreeg en helemaal bloot was hij toch minder in zijn hun.

Merijn maakte de voorspelling van zijn moeder waar, naast de gebruikelijke dingen had ik had een wasmachine vol met handdoekjes om te wassen na Merijn zijn reportage :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl