Newborn reportage Dani, newborn Didam

Vorig jaar september kreeg ik al een mailtje van Chantal en Rob, wij zijn in verwachting van de tweede en zouden graag weer een newborn reportage bij je willen reserveren. Zo fijn dit soort berichtjes zeker in deze gekke tijden. Ik moest natuurlijk ook een tijdje verplicht dicht en merk toch wel dat ik sinds Corona niet meer zo ver van te voren vol zit als voorheen. Op dat soort momenten zijn dit soort berichtjes echt zo fijn !

Inmiddels was het zover en mocht ik zoon Dani ontmoeten. Grote zus Fenna was hier al eerder geweest voor haar newborn reportage maar daar wist ze gek genoeg ;) niets meer van. Ze moest dus ook even wennen in het begin en twijfelde even of ze wel binnen wilde komen. Gelukkig werd er al gauw volop gespeeld met alle leuke dingen die mama mee genomen had en konden we aan de slag met de foto’s. Dani zelf wat het er niet helemaal mee eens haha zodra hij bij mama in de buurt kwam wilde hij gewoon eten, dus gegeten werd er :).

Daarna hadden we een perfect tevreden mannetje en konden we onze aandacht richten op de foto’s van Dani en Fenna samen. Fenna vond het best een beetje spannend zo met haar broertje samen op de foto maar ze deed het super goed en bij de tweede pose vond ze het eigenlijk al helemaal niet meer spannend.

Terwijl ik daarna foto’s van Dani alleen ging maken speelde Fenna lekker met mama en kwam af en toe even kijken bij haar kleine broertje. Toen we klaar waren met de foto’s en Dani weer aangekleed was besloot hij nog even onder luid geluid zijn luier vol te maken (dus uitkleden maar weer haha) en na wat te drinken was het dan eindelijk tijd voor Fenna haar aardbeien ijsje :). Buiten stormde en regende het maar binnen was het tropisch en ijs dat kan toch altijd ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl