Lifestyle reportage Dinxperlo Gelderland, gezinsuitbreiding

Een tijdje geleden mocht ik al een reportage voor dit gezin maken toen ze nog met vier waren, nou ja nummer vijf was er al wel bij maar ook weer niet :). Dit keer mocht ik een lifestyle reportage voor ze vastleggen.

Gezin van vijf

Inmiddels een gezin van vijf nu de knappe Gideon geboren is. Ik wordt gelijk warm onthaald door dochter Sarah ijs breken is niet nodig :). Vrolijk klets ze over van alles en nog wat en moet ik natuurlijk al haar mooie speelgoed even bewonderen. Terwijl mama nog even boven haar haren gaat doen klets ik lekker met Sarah en na een paar minuten komen ook papa en Job binnen wandelen.

Terwijl Gideon zijn flesje krijgt spelen Sarah en Job lekker met van alles en nog wat en binnen vijf minuten is de woonkamer veranderd in een grote speelplaats. Heerlijk ! Dat is wat ik zo leuk vind aan lifestyle sessies, lekker spelen gewoon de dagelijkse dingen. Terwijl papa met de ene hand een flesje geeft wordt hij zelf door Job gevoerd met denkbeeldige hapjes.

Met een tevreden Gideon lopen we even later naar boven om wat foto’s van het gezin samen te maken op het bed. Sarah en Job houden allebei van knuffelen. ( en kunnen niet tegen kietelen aan hun blote voeten haha). Zelfs Gideon moest regelmatig lachen om zijn gekke broer en zus.

Terwijl Sarah haar foto camera overal mee naar toe neemt en ondertussen tig keer mijn naam roept, Ilse kijk hier, Ilse wil je…., Ilse… gaat Job meer zijn eigen gang. Lekker spelen mijn zijn auto’s en de helikopter die hij van oma heeft gekregen en af en toe even een knuffel voor Gideon.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl