Zwangerschap Fotografie Voorst Gelderland | Raymond en Christel

Een zwangerschap reportage plan je normaal gesproken even voor je uitgetelde datum maar door omstandigheden ontmoet ik Raymond, Christel, de twee dochters van Christel en hond Dino op de uitgetelde datum :).

We hadden een plekje op het oog maar dat was helaas bezet door feestvierende mensen met een grote BBQ dus trokken we een stukje verderop het bos in, mooie plekjes genoeg in de omgeving. Christel en de meiden hadden diverse outfits bij zich dus keken we wat er leuk was in welke situatie en natuurlijk mocht hond Dino niet ontbreken.
Het was heerlijk weer en goed te doen in het bos en we konden mooi gebruik maken van het zonnetje wat door de bomen heen kwam. Na een tijdje werd het in de het bos echt te donker (pfff is je al opgevallen hoe gauw het alweer donkerder wordt s’avonds ??) en besloten we het bos uit te lopen en aan de rand van het bos nog wat foto’s te maken.

Super leuk om jullie te ontmoeten en wat knap Christel dat je op je uitgetelde datum nog gewoon even een fotoshoot in het bos doet, met tassen sjouwt en achter de hond aan rent :). Heel benieuwd naar jullie kleintje ! Tot gauw.


03-zwangerschap02-Zwangerschap04-Zwangerschao06-zwangerschap07-zwangerschap05-Zwangerschap14-zwangerschap08-zwangerschap-11-zwangerschap10-zwangerschap12-zwangerschap16-zwangerschap15-zwangerschap
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl