Zwangerschap Reportage | Gelderland

Nog heel even met zijn tweeen…. Jarno en Gerjon

Al een tijdje geleden hadden we een afspraak gemaakt voor een zwangerschap reportage en straks natuurlijk een newborn reportage van hun kleine wonder.
De avond voor de reportage hadden we nog even contact en besloten op het laatste moment toch van locatie te veranderen. Niet naar het bos met zijn mooi herfstkleuren en de grote modderpoelen van de regen die gevallen was :) maar naar de Dru fabriek in Ulft.

Altijd spannend als je mensen nog niet gezien hebt, sta je op de parkeerplaats te wachten zouden die het zijn ? Nou loopt niet iedereen met een mooie zwangere buik rond maar die winterjassen weten toch wel wat te verbloemen ;) Gelukkig hadden we elkaar snel gevonden, wat een leuk stel. Gerjon en Jarno kletsen gelijk honderd uit en het ijs wat gebroken. Zoveel mooie plekjes bij de Dru en omdat ik nog niet zo lang geleden hier ook een andere zwangerschap shoot had gedaan besloten we juist de andere kant op te lopen om niet op allemaal dezelfde plekjes terecht te komen. Het weer was heerlijk, niet te koud en af en toe zelfs een zonnetje. Wel grappig er croste een paar jochies rond die regelmatig even kwam kijken wat we toch aan het doen waren en zelfs nog tips hadden voor mooie foto’s hahahah wijsneuzen  Uiteindelijk besloten we naar binnen te gaan voor een lekkere kop koffie en om daar nog wat foto’s te maken. Binnen zagen we iets waarvan ik gelijk dacht dat is leuk……zullen we ???? Hoe die foto geworden is dat blijft nog even geheim wie weet komt deze later nog voorbij als dit kleine wondertje geboren is.

Jarno en Gerjon, veel plezier van jullie voorproefje, geniet nog even van de laatste loodjes en tot gauw !


01-Zwangerschap-reportage02-Zwangerschap-reportage03-Zwangerschap-reportage04-Zwangerschap-fotografie05-Zwangerschap-fotografie06-Zwangerschap-fotografie07-Zwangerschap-fotografie08-Zwangerschap-fotografie09-zwangerschap-reportage
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl