Een portret 'voor op de kist' jeetje dat klinkt best heftig...... ik zie het je denken maar laat het me uitleggen;

 

Mijn ouders en hun partners worden ouder, ouder als in dat de 80 jaar dichterbij begint te komen dan de 70 jaar. Al een tijdje gaan de gesprekken steeds vaker over allerlei ongemakken en aanpassingen die daarbij komen kijken.

 

Zo heeft mijn vader onlangs een zware hart operatie ondergaan, voor weer een ander wordt het lopen lastiger moet er een traplift komen, wordt er gekeken naar een aangepaste fiets en zo zijn er nog veel meer dingen. Het wordt duidelijk dat er steeds iets meer ingeleverd wordt. Zo kwam een tijdje geleden het gesprek met mijn moeder dat ze het fijn zou vinden om een paar mooie foto's van haarzelf te hebben een beetje gekscherend voor op de kist.

 

Na hier even over na gedacht te hebben dacht ik ze heeft helemaal gelijk.

 

Nou hoop je natuurlijk net als ik dat je ouders het eeuwige leven hebben, maar wat als dat nou niet zo is.......

 

Mijn ouders maken nog geen selfies ;). Dus hoe vaak staan ze nog op de foto, alleen en van goede kwaliteit ?. Op hun allerbest, want dat willen we natuurlijk allemaal hoe oud of jong we ook zijn. Vaak komen we er te laat achter dat we eigenlijk heel weinig echt mooie en kwalitatief goede foto's hebben van dierbare mensen om ons heen.

 

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl