Newborn Tess | newborn Studio Doetinchem

In 2013 mocht ik de bruiloft van dit stel fotograferen, inmiddels is het gezin uitgebreid met twee prachtige dochters. Toen we een datum probeerde te plannen voor de newborn reportage van Tess merkte ik ineens weer hoe snel de tijd voorbij gaat. Grote zus Saar (waar ik eerder newbornfoto’s van mocht maken) gaat ondertussen al naar school……

Het was al lekker warm in de studio toen dit gezin in de studio kwam voor hun newborn reportage. Alles stond klaar dus na een kopje koffie konden we eigenlijk gelijk beginnen, was het niet dat Tess gewoon geen zin had om te gaan slapen. Van papa hoorde ik al dat dit dametje heel anders was dan haar grote zus, weinig slapen maar gelukkig wel een tevreden meisje.

Gelukkig besloot Tess om na een tijdje even haar ogen dicht te doen zodat we een foto konden maken met haar grote zus. Saar wilde heel graag met haar zus op de foto en kusjes geven dat deed ze in overvloed.

Een klein hazeslaapje meer was het niet haha dus besloten we om eerst familie foto’s te maken, dit dametje moest toch een keer echt moe worden. Natuurlijk mocht een foto van “de meisjes” samen niet ontbreken :).

Omdat Tess nog steeds super wakker was na de familiefoto’s besloten we om haar maar weer lekker in te pakken in de hoop dat ze toe zou geven aan de slaap…. en uiteindelijk, uiteindelijk… nou ja kijk zelf maar.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl