Newborn studio Doetinchem | Rens en zijn grote zussen

Na twee prachtige meiden is er nu een zoon en broertje geboren in dit gezin !. Newborn Rens !.
De twee meiden vinden het helemaal geweldig een broertje en Rens wordt dan ook overladen met kusjes en knuffels. Zoveel dat ze soms een beetje afgeremd moeten worden haha.

Ik mocht foto’s maken van dit gezin in mijn newborn studio. Rens was een model baby, 1 keer wakker worden s’nachts en daarna weer lekker doorslapen, tot de nacht voor de reportage….. de hele nacht had hij lopen spoken, vervelend natuurlijk maar op zich wel fijn omdat hij dan vast helemaal knock-out zou zijn tijdens zijn reportage. Niets was minder waar haha dit mannetje had het prima naar zijn zin maar echt vast slapen heeft hij niet gedaan.

Toch eindigde ik met heel veel foto’s, gek hoe dat soms loopt dat je tijdens de reportage denkt hij slaapt bijna helemaal niet maar ondertussen. Rens heeft het gepresteerd om nadat we klaar waren met de reportage gewoon ook nog even de rest van de dag wakker te blijven. Hopelijk slaapt hij s’nachts weer lekker :).

De meiden deden het super ! Dit waren volgens mij 1 van de snelste familie foto’s ooit met meerdere kindjes, we moesten dan ook wel een beetje want tijdens de familie foto’s was Rens druk met hele andere dingen….. ;)

Valt het op dat hij hier alweer honger had ? En dat terwijl hij net gegeten had voordat we begonnen :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl