Newborn Studio Doetinchem, Newborn Noor

De sneeuw was al bijna weer weg maar de nacht voor deze reportage was het nog behoorlijk koud geweest, dus op tijd de newborn studio opstoken is dan geen overbodige luxe. Volgens mij heb ik in het nieuwe jaar alleen nog maar newborn meisjes gefotografeerd haha en vandaag was Noor aan de beurt, samen met haar grote zus Soof.

We begonnen met de foto’s van de meiden samen omdat Soof daarna opgehaald zou worden door opa en oma en lekker pannenkoeken zou gaan eten. Het duurde eventjes voor dat Noor lekker in slaap was maar bij haar grote zus liggen vond ze heerlijk. Een lange dame van 54 cm !. Tijdens de pose in het mandje leek Noor wat last te hebben van haar rechter schoudertje, de papa en mama van Noor was dat al eerder opgevallen dus misschien had ze zich toch wat bezeerd tijdens de bevalling. Dus we besloten om haar armpje te ontzien en de poses daar op aan te passen.

Opa en Oma kwamen Soof halen en zo konden wij nog even in alle rust en met een beetje geduld een aantal foto’s van Noor alleen maken :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl