Newborn reportage Zevenaar | Newborn boy Noah

Toch een beetje extra spannend als je 31 december bent uitgeteld…. dit mannetje besloot dat hij het vuurwerk mee wou maken :).
En voor mij dus de eerste newborn reportage van 2018 !.

Newborn reportage

Eind november mocht ik nog foto’s maken voor de mooie buik van Susanne. Nu is die buik alweer compleet verdwenen en mocht ik de knappe Noah ontmoeten voor zijn newborn reportage. Een totaal ander babytje dan destijds zijn nu grote broer Roan was. Niet alleen qua uiterlijk :). Noah heeft ons hard laten werken voor zijn newborn reportage. Nou moet ik zeggen dat een newborn reportage van een tweede kindje toch meestal wel anders verloopt dan van een eerste. Natuurlijk wil je graag foto’s van de kindjes samen en van het hele gezin en dat kost nou eenmaal extra tijd en meestal extra geduld. Maar zeg nou zelf hoe cute is het die twee samen ?.

Thomas de trein

Terwijl hond Iszo op een giga bot lag te knagen, de kachel volop loeide en oma met Roan druk aan het puzzelen was. (Thomas de trein kende ik al maar dankzij Roan ken ik nu ook al zijn vrienden ;)). Hebben we nog een aantal foto’s van Noah alleen kunnen maken.

Sietse en Susanne super leuk dat ik ook van dit mannetje foto’s mocht maken voor jullie, ik ben benieuwd naar de uitbreiding van jullie foto’s aan de muur :).

newborn met broernewborn fotoslapende baby fotonewborn foto met grote broernewborn reportage jongetjenewborn fotoslapende newbornNewborn met papanewborn met mamapapa met newbornnewborn reportage familie foto

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl