Newborn reportage Zevenaar gelderland | Newborn Koen

Weten jullie nog die zwangerschaps reportage van Maarten en Denice onlangs ? Twee dagen na de zwangerschaps reportage werd Denice opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschap vergiftiging.

Een prachtig kereltje

Een aantal dagen later werd, niet zonder slag of stoot en uiteindelijk met een keizersnede dit prachtige mannetje geboren ! Een bevalling die je van te voren niet kan bedenken maar gelukkig met goede afloop. Denice nam ondanks alles al vrij gauw contact met mij op voor het maken van de newborn reportage van Koen. Meestal stel ik bij een zware bevalling voor om wat langer te wachten met de reportage om te herstellen maar Denice wilde daar niets van weten :). Ze had zoveel gedoe mee gemaakt en had hier zo naar uitgekeken dat ze niet wilde wachten. Na overleg met de verloskundige en kraamhulp was het allemaal verantwoord en stond ik al vrij snel op de stoep om Koen te fotograferen.

Wrappen werkt meestal

Na zijn flesje was Koen eigenlijk nog klaar wakker dus besloot ik om hem lekker in te pakken en om te proberen om een paar mooie wakkere foto’s te maken. Met die mooie ogen volgde hij me gewoon en was hij super alert. Uiteindelijk werden de ogen heb toch wat te zwaar en viel hij heerlijk in slaap.

Nu genieten

Lieve Maarten en Denice geniet lekker van jullie mannetje en ga vooral niet te snel, neem rustig de tijd om goed te herstellen en alles te verwerken en vooral geniet van jullie prachtige mannetje !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl