Newborn reportage, Oosterbeek | Iris

Dit dametje heeft (net als haar zus trouwens) lang op zich laten wachten, de uitgetelde datum ging voorbij. Er ging nog een week voorbij, nog een aantal dagen en toen ben ik maar eens gaan mailen…. Haha en wat denk je ?.
Net als haar grote zus had Iris het veel te goed in mama’s buik en besloot te wachten totdat ze aangespoord werd :). Eindelijk was het dan ook tijd voor haar Newborn reportage.

Zussen

Van grote zus Esmée mocht ik alweer een tijdje geleden ook een newborn reportage maken en nu was dus Iris aan de beurt.
Esmée had super lange donkere wimpers bij haar geboorte en nu is het een schattig blond dametje wat heel goed weet wat ze wil.
Iris heeft dezelfde lange wimpers, okee misschien iets korter maar een stuk lichter waardoor ze minder opvielen en ook haar haren waren bij de geboorte al een stuk lichter.

Leuk om te zien hoe grote zus rustig rond dartelde maar vooral wel zelf wou bepalen wat ze wel en niet ging doen. Ze verbaasde ons eigenlijk door heel rustig op het kleedje te gaan liggen samen met haar kleine zus maar daarna was het ook wel gedaan met de medewerking :). Hond Bram vond het allemaal maar een hoop gedoe en was zo blij dat hij er lekker bij mocht zijn dat luisteren en voorzichtig doen gewoon even lastig was (hoe herkenbaar is dat van onze eigen hond) dus dit keer een foto’s met Bram.

Heerlijk slapen

In tegenstelling tot haar grote zus sliep Iris heerlijk tijdens de reportage, af en toe een knorretje of een klein lachje soms heel even een klein beetje protesteren maar al met al een super reportage. Dit keer heb ik het zelfs droog gehouden dat was de vorige keer wel anders ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl