Newborn reportage | newborn Thijs

Na twee prachtige dames mocht dit gezin dit keer een jongetje verwelkomen ! Nog niet zo lang geleden mocht ik nog een newborn reportage maken van hun (nu) middelste dochter Meike. Dit keer kwam het hele gezin naar mijn studio voor newborn foto’s van zoon Thijs.

Nou is een newborn reportage met oudere kindjes erbij soms best een uitdaging, zeker als ze hun broertje heel erg lief vinden maar nog niet zo goed begrijpen dat goed bedoeld aaien en knuffelen nog een beetje te hard gaat hahaha. Lotte inmiddels al wat ouder was super voorzichtig met haar kleine broertje maar Meike daar in tegen was niet zo van het stil liggen en voorzichtig zijn ;). Terwijl ze als newborn volgens mij ongeveer aan 1 stuk door geslapen heeft. Maar heel herkenbaar hoor want bij de newborn reportage van Meike was Lotte net zo.

Thijs liet het allemaal mqar over zich heen komen en sliep gelukkig lekker door tijdens het maken van de foto’s met de meisjes. De mama van Thijs heeft behoorlijk last van haar bekken (bij de zwangerschap van Meike ook al) dus kon wat minder goed uit de voeten en niet lang staan en tja met twee kleintjes (waarvan er eentje nog niet los loopt) en een newborn is het flink aanpoten. Gelukkig had papa alles onder controle !. Terwijl hij even met de meiden een rondje ging lopen konden wij nog even wat foto’s maken van Thijs alleen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl