Newborn reportage, newborn Mies

Zo bijzonder maar ook best een beetje spannend, een bruiloft fotograferen en daarna bij iedere uitbreiding van het gezin een newborn reportage mogen maken. Dit keer dus ouders, 3 kindjes en een newborn in mijn studio, zou het allemaal gaan passen ? :).
Buiten was het donker en guur dus al met al was ik wel heel blij dat we dit keer de reportage in de studio konden maken, in huis was dit echt niet mogelijk geweest omdat het zo ontzettend donker was buiten voor tijdens het grootste gedeelte van deze reportage.

Kleine Mies was niet een hele vaste slaper, eigenlijk vond ze het in het begin van de reportage maar wat gezellig zo lekker bij mama en papa liggen. Grote zus Lien, broer Guus en kleine Saar vonden het allemaal wat interessant. Lekker een beetje rondrennen, op de zitzak klimmen en ondertussen vragen wanneer ze nou op de foto mochten :). Eindelijk was het dan tijd om samen op de foto te gaan en mochten ze allemaal Saar natuurlijk even vasthouden want tja dat is nou eenmaal veel leuker dan als alleen grote zus haar vasthoud. Saar had er iets minder zin in maar ondertussen wel regelmatig even langskomen om Mies een kusje te geven, zo schattig.

Na de familie foto’s was het tijd voor wat foto’s van Mies alleen. Terwijl papa met de rest van de kinderen lekker filmpjes ging kijken konden wij nog wat foto’s alleen van Mies maken totdat Mies ook aangaf dat het genoeg was geweest.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl