Newborn reportage | Newborn Boy

Meestal fotografeer ik newborns binnen 14 dagen na de geboorte maar soms loopt het allemaal even anders. De mama van van dit mannetje nam contact met mij op toen hij 4 weken oud was, ik had nog een gaatje in mijn agenda (en kreeg al afkick verschijnselen met al die feestdagen ;)) dus we besloten om een poging te wagen.

Dat hij ons ervoor heeft laten werken dat is een feit maar hoe schattig zijn die prachtige wimpers van dit mooie mannetje ? Gelukkig had de mama veel geduld en lukte het om uiteindelijk lekker tegen zijn mama aan in slaap te vallen. Iedere keer dat we hem verplaatste hebben wij onze adem in gehouden hahah en af en toe waren mijn handen te klein maar uiteindelijk ben ik super blij met het resultaat.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl