Newborn reportage, Newborn boy Lev

Ruim een jaar nu hun geweldige bruiloft en nu mocht ik een newborn reportage maken van zoon Lev.
Stiekem mis ik de bruiloften wel hoor, zeker bruiloften zoals deze, heerlijk relaxt, prachtige dag, super leuk bruidspaar en vooral veel liefde….. het was een eer om dat soort mooie dagen van zo dichtbij mee te maken.

Extra bijzonder natuurlijk dat al die liefde nu voor een klein mannetje heeft gezorgd.
Nou ja klein hahah geen idee hoe dit ventje in jouw buik gezeten heeft hoor Hanneke !
Iedere keer dat ik Lev helemaal uitgestrekt zag liggen verbaasde ik me er weer over hoe lang dit ventje is, lang lijf, lange benen, lange tenen :).
Heeft ie vast van zijn vader, hopelijk erft hij de mooie krullen ook van zijn papa en mama. Lev was het tijdens het foto’s maken niet zomaar met alles eens haha, hij deed zijn best om vooral niet te gaan slapen in het begin dus besloten we wat wakkere foto’s te maken op de newborn zitzak.
Wonderlijk dat we hem gewoon wakker op zijn buik konden poseren en meneertje gewoon lekker om zich heen lag te kijken. Waarna he uiteindelijk toch lekker in slaap sukkelde. Af en toe spiekte hij even wat er allemaal gebeurde of besloot hij net als hij klaar lag voor de foto om toch weer even een beetje wakker te worden en anders te gaan liggen zodat we weer van voor af aan konden beginnen. Gelukkig had mama een speentje mee genomen wat bij deze sessie echt een uitkomst was !

Soms maak ik tussendoor even een testshot, even kijken of mijn licht goed staat enzo, niet echt een foto die ik dan deel of lever. Maar soms zit er een foto tussen waarvan ik denk….., misschien niet perfect, papa met een handdoekje op zijn schouder omdat Lev scheetjes aan het laten was. Maar zeg nou zelf deze foto zegt het toch eigenlijk allemaal, zo liefdevol.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl