Newborn Reportage Gelderland, Newborn

Langzaam aan komt ook hier de Kerstvakantie in zicht ! 1 van mijn laatste newborns van dit jaar is dit mannetje. De overbuurjongen van newborn Suze (zie mijn vorige blog). Het ligt niet aan het water in de buurt hahah deze knapperd sliep als de beste !. Hij kwam zo goed als slapend binnen en aan het einde van de reportage moesten we hem eigenlijk een beetje wakker maken zodat we ook nog wat wakkere foto’s konden maken.

Zijn grote broer kwam mee en wilde maar wat graag op de foto’s met zijn kleine broertje. Op school had hij iedereen al ingelicht dat hij vandaag foto’s ging maken samen met zijn kleine broertje. Hij kwam dan ook enthousiast aanrennen toe hij eindelijk met zijn broertje op de foto mocht want tja wachten duurt natuurlijk best lang. Tussen het foto’s maken door zat grote broer lekker te smikkelen met zijn broodtrommeltje op schoot van zijn komkommertjes en tomaatjes en zijn boterham met pindakaas haha maar de baby die mocht alleen nog maar melk drinken.

Dit mannetje sliep heerlijk door, af en toe even een geluidje maar echt wakker worden deed hij niet. Toen hij na een tijdje druk op zijn vingers begon te sabbelen besloten we om hem nog even wat te laten drinken zodat we nog rustig wat foto’s van hem alleen konden maken terwijl papa en grote broer samen naar de speeltuin hier aan het einde van de staat gingen. Buiten scheen ondertussen een lekker zonnetje.

Wij waren net dit mannetje weer aan het aankleden toen papa en grote broer terugkwamen van de speeltuin en ze lekker richting huis konden.

Ik heb veel te veel lol met het bewerken van onderstaande foto’s….. zit ik daar in mijn eentje achter de computer te lachen om alle schattige gekke gezichten die zon kleintje trekt. Hier thuis denken ze dat ik gek ben dat ik daar zo om moet lachen, wat vind jij ?

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl