Newborn reportage Gelderland | Newborn Liz

Best bijzonder als je al drie zwangerschap reportage voor een gezin hebt mogen maken en daarna voor alle drie de kindjes een newborn reportage. Ondertussen is er een hoop veranderd maar ook eigenlijk helemaal niet.. Alles gaat nog steeds lekker gemoedelijk. Okee de laatste newborn reportage was iets drukker dan de andere want tja twee kleine mannetjes hebben nou eenmaal veel energie en vermaken zich niet met stil zitten en naar hun zusje kijken haha. Maar een rondje lopen met papa is natuurlijk altijd goed !.
Zo grappig toen ik met een pakje drinken voor de mannen aan kwam zetten mama gelijk van die drinkpakjeshouder uit de tas greep…. Op alles voorbereid :). Leuk om een gezin zo te zien groeien. Twee heerlijke mannetjes en dan nu een klein meisje erbij.

Volgens mij was de eerste newborn reportage in dit geval het makkelijkste haha, Roan sliep als de beste als ik me goed herinner.
Daarna Noah,volgens mij sliep hij al een stuk minder tijdens zijn reportage.
En dan nu Liz een super relaxt dametje die volgens papa en mama lekker rustig is… Nou tijdens de newborn reportage had ze ons best een beetje voor de gek haha. Kijk maar eens naar de eerste foto’s met mama, echt hier zit maar een paar seconde tussen. Van ogen wagenwijd open na een hazenslaapje. Stond iedereen klaar voor de familie foto, en geloof me dat is best een uitdaging met twee kleine mannetjes, besloot Liz dat ze er even genoeg van had en door….. :). Regelmatig ging er even een oog open om daarna met een klein lachje haar ogen weer dicht te doen. De laatste foto in dit blog is ook echt de laatste foto die ik die ochtend gemaakt heb, zien jullie dat kleine tevreden lachje ?. Hahah ik denk dat haar twee broers nog hun handen vol krijgen aan dit dametje ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl