Newborn reportage Evy, Newborn studio Doetinchem

Deze dame kwam naar mij toe voor een newborn reportage in mijn kersverse newborn studio ! De eerste “officiële” reportage in mijn eigen studio hoe gaaf is dat.
Zo fijn om alles bij de hand te hebben en altijd het perfecte licht te hebben ook al is het een donkere dag.

Evy is een tevreden dametje wat eigenlijk heel makkelijk is (oh jeee dat is vragen om problemen haha). Na een kop koffie begonnen we met de foto’s met papa en mama. Op de een of andere manier was Evy niet helemaal in haar hum, kleine hazeslaapjes maar echt diep in slaap vallen wilde nog niet echt lukken.

Dus besloten we om haar lekker in te pakken en eerst wat foto’s van haar alleen te maken. In de hoop dat ze lekker diep in slaap zou vallen. Dat werkte voor even haha totdat mevrouwtje honger kreeg. Ondertussen borrelde haar buikje en kreeg ze behoorlijk last van krampjes. Tot nu toe had ze al wel wat krampjes gehad maar die hielden niet zo lang aan. Duidelijk werd dat ze echt last van haar buikje had waardoor ze erg onrustig was en we besloten dat het genoeg was.

Gelukkig heeft ze eenmaal weer thuis en flinke luier kunnen produceren :) waardoor de krampjes voorbij waren en ze lekker de rest van de middag bij heeft kunnen slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl