Newborn reportage Eibergen Gelderland | Newborn Silke

Bittere kou buiten maar binnen heerlijk warm met de kachel hoog newborn foto’s maken van een klein meisje wat wil een mens nog meer ? :)

Anderhalf jaar geleden alweer

Mocht ik de newborn reportage maken van Vera. Dit keer was haar kleine zusje Silke aan de beurt voor haar newborn reportage. De mama van Vera en Silke houd ook van fotograferen waardoor ik al leuke foto’s van Silke doorgestuurd kreeg met als tekst erbij. Heb ‘een beetje’ geprobeerd om ook zulke foto’s te maken Poeh wat een sport, diepe respect voor jou ! Haha altijd fijn om te horen, zou niet goed zijn toch als iedereen maar zomaar dit soort foto’s zou kunnen maken. Gelukkig heeft de mama van Vera en Silke mij aan het werk gezien en weet ze dat niet iedere foto is wat het lijkt. De veiligheid van een kindje is natuurlijk super belangrijk. Wat je bijvoorbeeld niet op de foto’s ziet is dat er altijd iemand dichtbij het kindje zit. Ogen op het kindje gericht, klaar om in te grijpen mocht het nodig zijn.

Lekker slapen

Silke sliep dus we konden gelijk beginnen met de foto’s. Geen tijd voor koffie (sorry papa) maar profiteren van de momenten dat ze slaapt. Het kan maar zo weer anders zijn. Gelukkig sliep Silke lekker door, het was alleen iets lastiger om Vera zo ver te krijgen om met Silke op de foto te gaan. Natuurlijk vond ze haar zusje super lief maar even ergens gaan liggen of even zitten dat valt nog niet mee als je 1,5 bent ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl