Newborn reportage Doetinchem, newborn Teun

Eindelijk weer een keer een jongetje !

Haha ik kan geen roze meer zien ;) dus een welkome afwisseling dat Teun naar mijn studio kwam voor zijn newborn reportage. Samen met zijn ouders natuurlijk en knappe grote zus Lot. Opa mocht ook mee zodat Lot later met Opa mee naar huis mocht en wij nog even wat tijd met Teun alleen hadden.

Studio voordelen

Het blijft leuk om de reactie te zien als mensen zijn studio binnen komen. Van Lot heb ik ook newborn foto’s gemaakt toen nog bij hun thuis en gelukkig zijn al heel gauw de voordelen van de foto’s in de studio maken duidelijk, eigenlijk al vanaf het moment van binnenkomen. Meestal vraag ik van te voren of er bepaalde tinten en kleuren zijn die ze graag willen gebruiken zo ook dit keer. Maar in de studio aangekomen werd het toch even anders ! Zo fijn dat je dan kan kijken wat er bij een kindje past en hoe een kleur eruit ziet op de foto.

Onder de indruk

Terwijl wij aan de koffie zaten en Teun de fles kreeg paste we de set-ups wat aan en toen iedereen er klaar voor was konden we aan de slag.
Lot was super lief voor haar kleine broertje en behoorlijk onder de indruk toen ze hem helemaal zelf vast mocht houden zonder papa en mama, zo schattig om te zien. Na een aantal gezinsfoto’s en foto’s van Lot en Teun samen ging Lot lekker mee met Opa en konden we nog even wat foto’s van Teun alleen maken.

Wakker worden

Echt wakker worden deed Teun niet maar na een tijdje gaf hij aan dat hij er genoeg van had en gingen we ook alweer aardig richting de volgende fles dus was het genoeg geweest. Lekker zijn kleertjes aan en naar huis voor zijn flesje zodat hij daarna gelijk zijn eigen bedje in kon.

Martijn en Mariëlle, super leuk om jullie weer te zien geniet van jullie voorproefje !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl