Newborn reportage Doetinchem, Newborn Puck

Dit keer mocht ik de mooie Puck in mijn studio ontvangen voor haar newborn reportage. Een klein fijn meisje met prachtige donkere haartjes en een super trotse grote broer (en papa en mama natuurlijk ook !).

Grote broer Jip moest heel even wennen maar dat duurde niet heel lang, zo schattig om te zien hoe trots hij was op zijn kleine zusje. Eigenlijk had hij liever een broertje gehad maar ergens halverwege de reportage zo uit het niets hoorde ik hem tegen zijn mama zeggen, mama ik ben blij met mijn zusje……. Wat een fijn moment, het is toch altijd een hele verandering. En tja als je nichtje je bang maakt door te zeggen dat meisjes kattenkoppen zijn ;).

Puck was een heerlijk relaxt dametje en heeft eigenlijk de meest van de tijd lekker geslapen, soms even een klein beetje wakker en af en toe een oog open om te kijken wat er allemaal gebeurde maar echt horen huilen heb ik haar niet, fijn !. Het is natuurlijk de bedoeling dat het allemaal zo relaxt mogelijk gaat.
Tussendoor lekker even tijd voor een flesje en knuffelen met mama. Omdat mama behoorlijk last heeft van haar bekken moest ze het meeste van een afstandje bekijken. Dus even extra knuffelen is dan natuurlijk wel lekker. Gelukkig hield papa alles goed in de gaten en was hij een super assistent, trots op zijn kleine meisje.

Iedere sessie hier in de studio ben ik weer zo ontzettend blij met de studio, alles bij de hand, altijd goed licht en lekker warm gestookt (pffff wel weer flink zweten was het haha) maar zo fijn dat alle omstandigheden goed zijn en dat zie je in het resultaat ! En een lekker slapende baby helpt natuurlijk ook ;).

Super leuk dat ik weer een newborn reportage voor jullie mocht maken en bizar dat Jip alweer vijf is (en ik gewoon nog details van zijn sessie weet haha).


Veiligheid van een kindje staat voorop vandaar dat onderstaande foto een compositie is (twee foto’s zijn samengevoegd), dus babytje werd tijdens deze foto steeds goed ondersteunt !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl