Newborn reportage Doetinchem, Newborn girl Suze

Papa is nu echt in de minderheid in dit gezin !. Drie dochters, dat belooft wat ;). Van de oudste meiden mocht ik ook allebei een newborn reportage maken en nu was Suze aan de beurt.

Papa en mama besloten om de twee oudste lekker in hun normale ritme te laten met school en opvang omdat er toch al zoveel onrust was door Sinterklaas, Kerst en nu een klein zusje erbij. Zodat de kinderen lekker hun gang konden gaan en wij alle tijd en aandacht hadden voor Suze. En die aandacht hadden we nodig (goed ingeschat papa en mama hahaha) !. Suze trakteerde papa en mama al twee nachten op vijf uur slaap achter elkaar heerlijk natuurlijk. Maar tijdens haar newborn reportage was ze klaar wakker. Ik geloof dat ze uiteindelijk nog geen vijf minuten weg gedoezeld is nadat ik haar ingewikkeld had maar zelfs toen konden we haar niet aanraken zonder dat ze reageerde. Ze heeft amper gehuild tijdens de reportage maar was gewoon klaar wakker en liet zich dan ook niet vertellen hoe ze moest liggen hahaha. Ze is gewoon ruim 3,5 uur wakker geweest. Dat alles goed werkt dat bleek wel aan de stapel was die we om ons heen hadden verzameld ;) maar slapen ho maar.

Zo grappig haar oudste zus Lana heeft als ik mij goed herinner super goed geslapen tijdens haar reportage. De middelste zus Janne heeft veel gehuild en had last van krampjes en na een tijdje vonden we het toen dan ook genoeg maar we hadden wel een aantal slapende foto’s. Kleinste zus Suze heeft dus gewoon niet geslapen (ja een paar minuten geloof 5 foto’s in dezelfde setup) en daarna alleen maar wakker geweest.

Uiteindelijk waren we allemaal blij dat de zussen gewoon lekker naar school en naar de opvang waren gegaan (ook al was ik wel benieuwd naar hoe ze nu zijn natuurlijk) dit had anders echt veel te lang voor ze geduurd.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl