Newborn reportage Doetinchem | newborn Ella

Na twee prachtige zoons mochten Michelle en Kevin nu een meisje verwelkomen!. De super schattige (na deze newborn reportage mijn nieuwe stopwoordje) Ella :). Stiekem werd ik al een beetje ongeduldig toe ik op de uitgetelde datum nog niets gehoord had, dus mailde ik oma en opa (welke de newborn reportage wederom cadeau gaven of er al nieuws was :).

Grote broer Kay werd met 39 weken geboren maar met een te laag geboorte gewicht een heel klein mannetje dus tijdens zijn newborn reportage (hoe anders is dat nu haha) broer Lenn was volgens mij redelijk op tijd. Een stuk groter dan Kay bij de geboorte maar ook nog steeds wel een klein mannetje. Ella was bij de geboorte weer een stukje zwaarder dan haar broers.

Iedereen had in de auto onderweg naar de studio lekker geslapen, Kay had even wat meer tijd om goed wakker te worden dan Lenn haha die kletste gelijk de oren van mijn hoofd. We begonnen met wat foto’s van Ella maar al gauw besloten we om haar eerst toch nog even wat te eten te geven. Ondertussen waren de jongens helemaal wakker en up and running dus gingen we daarna verder met de gezins foto’s. Het was een gezellige chaos in de studio haha. Zo grappig hoe anders een sessie verloopt met oudere kindjes. Kay was super lief voor zijn kleine zusje, kusjes, knuffels hij kon haar er niet genoeg geven. Nog steeds zo rustig en geduldig zoals hij ook tijdens de sessie van Lenn was. Lenn vond zijn zusje ook super lief maar het moest allemaal niet al te lang duren haha. Gekke bekken trekken konden ze met zijn tweeën als de beste :). Tijdens het nabewerken van de foto’s heb ik dom in mijn eentje nog even heerlijk zitten lachen toen de foto’s voorbij kwamen (wist je dat Lenn al een duckface kan ? :)).

Ella vond het eigenlijk allemaal wel goed, op tijd eten, op tijd een knuffel en ze kon er gewoon weer tegenaan. Ik denk dat dit kleine dametje nog heel veel geknuffeld gaat worden door haar grote broers (en papa en mama natuurlijk ook) :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl