Newborn Reportage Doetinchem | Newborn boy Dre´

Dat baby-tjes zich niet altijd aan de planning houden zorgt soms voor een beetje puzzelen, ik dit geval kon ik een last minuut newborn reportage inpassen omdat andere kindjes nog niet geboren waren. De mama van Dre´ nam contact met mij op toen dit mannetje al geboren was dus na wat overleg ontmoette we elkaar een aantal dagen later in mijn studio.

Dre´ moest nog even wennen aan het autostoeltje daarin was hij nog niet echt op zijn gemak maar toen hij binnen kwam was meneer heerlijk in dromenland. Uitkleden zorgde ervoor dat hij even wakker werd (zoals wel vaker) maar tijdens een kop koffie viel hij lekker in slaap en konden we na de koffie aan de slag.
Tijdens het maken van de gezinsfoto’s kwamen de oom en tante van Dre´ binnen om even te kijken hoe het allemaal in zijn werk ging, Dre´ had de newborn reportage van hun cadeau gekregen.

Het blijft bijzonder om te zien die kleintjes als ze slapen en iedere keer weer is het geweldige om de verbazing en vertedering op de gezichten van nieuwe ouders te zien. Hun kindje die daar zo rustig ligt te slapen in allerlei houdingen. Dre´ zorgde er wel voor dat ik na de tijd voldoende spullen had om te wassen. Tussendoor nog even een flesje en toen we merkte dat Dre´ eigenlijk niet meer verplaatst wilde worden konden we nog even heerlijk naar hem kijken zo tevreden lag hij erbij. Helaas wilde mama hem niet bij mij achterlaten ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl