Newborn reportage Aalten | newborn girl Fleur

Lynn heeft een zusje ! Even geleden mocht ik al een zwangerschap reportage maken en nu mocht ik het kleine dametje bewonderen wat toen nog heerlijk in de buik van haar mama zat.

Meestal begin ik een newborn reportage rond een uurtje of 10 want tja het valt niet altijd mee als er pas een kleintje is om in de ochtend vroeg alles al onder controle te hebben :) Dit keer spraken we een uurtje eerder af omdat Papa nog naar zijn werk moest. Toen ik aankwam was iedereen al helemaal wakker en aangekleed en konden we eigenlijk bijna gelijk beginnen met de familie foto’s. Fleur was nog niet heel erg slaperig maar had het prima naar haar zin zolang ze maar lekker om zich heen kon kijken en met haar armpjes kon zwaaien :). Na de familie foto’s met heel veel happen was het duidelijk dat ze echt eerst nog even moest eten en dan kon ik ondertussen de volgende set-ups opzetten. Ondertussen was er een wisseling van de wacht, papa ging richting werk en de oppas kwam om ons te helpen. Bij een newborn reportage is veiligheid heel belangrijk dus op de momenten dat er een spotter naast het kindje zit is het van belang die diegene 100% de aandacht op het babytje kan houden zonder dat een ander kindje, in dit geval grote zus Lynn voor afleiding kan zorgen.

Na de voeding zakte Fleur lekker diep in slaap en konden we aan de slag. Het viel nog niet mee om foto’s van Fleur samen met Lynn te maken omdat Lynn de dag ervoor behoorlijk was gevallen waardoor haar knietjes pijn deden en ze eigenlijk een beetje uit haar doen was. Gelukkig vond ze het wel fijn om lekker met haar zusje samen op een lekker doek te liggen. Fleur sliep gewoon lekker door alles heen af en toe heel even een oogje open om te kijken wat we aan het doen waren maar desondanks redelijk snel een aantal verschillende set-ups doen.

Terwijl ik richting huis ging, ging Lynn heerlijk met de oppas naar de kermis en konden mama en Fleur even lekker samen rusten.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl