Newborn fotoreportage, Newborn Juliette

Terwijl het buiten alweer kouder wordt (en vooral regen) stook ik hier binnen mijn kacheltje weer lekker op. Dit keer om newborn foto’s te maken van Juliette. Samen met haar ouders en grote zus Veerle kwamen ze naar mijn studio. Veerle had van te voren nog allemaal leuk speelgoed uitgezocht om lekker mee te kunnen spelen tijdens de reportage.

Soms slapen kindjes de hele reportage door, dat was met Juliette iets anders haha. Na de gezinsfoto was ze even helemaal wakker, wat eten en daarna lekker ingepakt zorgde ervoor dat ze weer lekker in slaap viel. Maar iedere keer als ik haar ook maar iets verplaatste zetten ze het op het schreeuwen een paar seconde lang zonder echt wakker te worden om daarna gewoon weer lekker door te slapen, het duurde even voordat we doorhadden hoe het precies ging haha maar een warme hand op haar rug vond ze heerlijk waardoor ze eigenlijk bijna gelijk weer kalmeerde en verder sliep.

Grote zus Veerle vond het een beetje spannend om met haar kleine zusje op de foto te gaan maar jeetje wat deed ze het goed, ze was zo geduldig en voorzichtig, iets wat met veel 2 jarige wel anders is :). Altijd fijn als een ouder kindje zich goed vermaakt, Veerle heeft torens gebouwd, boekjes gelezen, lekker gekleurd en nog lekker met papa een rondje speeltuin gedaan, wie wil dat nou niet !

Ondertussen konden wij nog wat foto’s van Juliette alleen maken !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl