Newborn fotoreportage Gelderland | Newborn girl Liv

Anouk en Jurn kwamen samen met dochtertje Liv naar mijn newborn studio in Doetinchem voor haar newborn fotoreportage. Na even kletsen en een kopje koffie bleek dat Liv niet helemaal lekker in haar hum was. de avond daarvoor had ze ook een tijd behoorlijk ontroostbaar gehuild, krampjes ? Last van reflux ? Of gewoon even wennen ? Het kan natuurlijk van alles zijn met zon kleintje, het is niet niks geboren worden :). Vervelend is het wel als een kindje langere tijd huilt en je gewoon niets kan doen behalve knuffelen en troosten.

We dachten dat ze voor de fotoreportage dus eigenlijk best wel moe moest zijn maar dat hadden we verkeerd :). Ze deed echt hele lichte hazenslaapjes en echt tevreden was ze helaas niet ook niet na een tijdje gewoon rustig bij haar mama liggen of om zich heen kijken dus besloten we om haar lekker in te pakken om te kijken of ze dat misschien prettiger vond. En ongelofelijk maar waar een speentje erbij en ze viel lekker in slaap. We besloten om de foto’s met papa en mama gewoon te gaan maken terwijl ze lekker ingepakt was en dat ging eigenlijk hartstikke goed een tevreden meisje (en een opgeluchte papa en mama en ik natuurlijk ook).

We besloten om daarna vooral nog even te wachten om Liv helemaal weer uit te kleden en om eerst nog wat foto’s in een wrap te maken…. en haar steeds voorzichtig iets meer uit te pakken :). Zoals je op de foto’s ziet werd ze gelijk wakker toen ze helemaal weer uitgepakt was, even huilen (stiekem vind ik dat toch ook wel een heel schattige foto) en daarna kregen we allerlei blikken van d’r zo leuk. Slapen was er niet meer bij haha maar ach als je die schattige wakkere foto’s ziet dan smelt je toch gewoon.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl