Newborn fotoreportage Doetinchem, newborn girl Mila

Het was even passen en meten maar gelukkig lukte het om voor Mila nog een newborn reportage te maken in mijn vakantie. Mila had eerst een week in het ziekenhuis doorgebracht waardoor alles natuurlijk even ander liep dan anders.

Een prachtig meisje met een giga bos haar (nog meer haar dan haar broer had bij zijn geboorte :)). Broer Can was maar wat trots op zijn kleine zusje en wilde heel graag op de foto samen met haar. Toen hij eenmaal met zijn neus in een spelletje zat wilde hij al een stuk minder graag hahaha maar het lukte om het spelletje even weg te leggen ;).

Terwijl papa nog even aan de telefoon zat om wat dingen voor de verbouwing van het huis te regelen maakte ik snel een paar foto’s van mama, Cem en Mila samen. Zo grappig dat mijn studio (welke we zo goed als zelf gebouwd hebben) altijd weer leuke reacties krijgt van mensen en weer leidt tot gespreksstof.

Terwijl er buiten flinke buien regen vielen zaten wij lekker warm binnen. De papa en mama van Mila houden van kleur, gelukkig was er genoeg keuze in mijn studio ;). Toen we zo goed als klaar waren gaf Mila aan weer honger te krijgen dus besloten we om eerst nog even een flesje te geven. Daarna hebben we nog een paar foto’s gemaakt en was het tijd om Mila weer lekker aan te kleden.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl