Newborn Fotografie Zevenaar | Newborn boy Nim

Op het moment is er geen kacheltje nodig voor newborn reportages :). Iedereen probeert zijn huis zo koel mogelijk te houden en dan kom ik met tja het moet echt wel flink warm zijn in huis…… zo ook bij de newborn reportage van Nim.

Klein broertje

De twee dametjes had ik natuurlijk al eerder ontmoet tijdens de gezinsreportage dus ik wist een beetje wat me te wachten stond haha, Novae heel rustig en lief terwijl kleine zus Finola vast een uitdaging zou worden ;). Nu een broertje erbij, zodat het evenwicht in huis weer een beetje hersteld is haha. Kleine Nim lag heerlijk in de box toen ik binnenkwam hij had een goede nacht gehad en was dan ook behoorlijk wakker.

Kraamzorg

Soms kom ik wel eens dezelfde kraamverzorgsters tegen maar dit keer was de kraamverzorgster een mama waarvan ik allebei de jongens als newborn heb gefotografeerd ! Zo leuk dat ondanks dat de jongste al vijf is ze binnen tien seconde op haar telefoon de newborn foto’s van haar jongens kon laten zien. Zo fijn dat foto’s gekoesterd worden!. Thanks Myrthe voor je hulp !

Newborn reportage met oudere kindjes

Een newborn reportage met oudere kindjes loopt vaak anders dan een newborn reportage met een eerste kindje, foto’s met zusjes (of broertjes) kosten best wel veel tijd. Zeker als je te maken hebt met een eigenwijze dame die haar jurkje niet aan wil, eigenlijk helemaal niet op de foto wil, ohh wacht toch ik poseer even samen met mijn grote zus…… Maar toch wordt ik dan ook altijd wel heel blij als het uiteindelijk toch lukt (zonder tranen) en ze toch wel heel trots naast hun kleine broertje zitten. Novae daarin tegen kreeg er geen genoeg van. Als we tussendoor even pauze hadden “moest” ik foto’s van haar alleen maken.

Nim liet alles gelaten over zich heen komen, sliep in het begin niet zo diep maar uiteindelijk was meneertje helemaal vertrokken !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl